Frequently Asked Questions

Retours

 • Wat zijn de retourvoorwaarden ?

  De Klant heeft het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De Klant heeft het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 kalenderdagen na de dag waarop de Klant of een door de Klant aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de Klant FASHIONTEAM (webshop@fashionteam.be, 058/523500, Oostendestraat 15, 8620 Nieuwpoort) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van zijn beslissing de overeenkomst te herroepen. De Klant kan hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping. Om de herroepingstermijn na te leven moet de Klant zijn mededeling betreffende zijn uitoefening van het herroepingsrecht verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. De Klant moet de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 kalenderdagen na de dag waarop hij zijn beslissing om de overeenkomst te herroepen aan FASHIONTEAM heeft meegedeeld, terugzenden of overhandigen aan FASHIONTEAM (Oostendestraat 15, 8620 Nieuwpoort) De Klant is op tijd als hij de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 kalenderdagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor rekening van de Klant. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor rekening van de Klant. De kosten worden geraamd op een maximum van ongeveer 6 EUR .

   

  Download hier het formulier voor herroepingsrecht

  Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden.

 • Hoe verloopt de terugbetaling ?

  De terugbetaling van de artikelen die worden geretourneerd, gebeurt via bankoverschrijving op dezelfde rekening waarmee betaald werd.
 • Naar welk adres kan ik mijn retour verzenden?

  Het pakket wordt verstuurd naar: Fashionteam Webshop Oostendestraat 15 8620 Nieuwpoort Na ontvangst wordt het bedrag teruggestort op het rekeningnummer waarmee de klant zijn bestelling geplaatst had. In onze winkels kunnen de goederen enkel omgeruild worden. De artikelen dienen in de winkel te worden afgegeven in de originele verpakking met het prijskaartje, samen met het retourformulier en de aankoopbon.
 • Wat moet ik doen bij een verkeerde levering of beschadigde goederen?

  Is het artikel dat werd geleverd beschadigd of hebt u de verkeerde bestelling ontvangen? Onze excuses voor het ongemak. Stuur dan zo snel mogelijk een e - mail naar webshop@fashionteam.be met vermelding van het probleem en wij helpen u graag verder.
 • Hoeveel bedragen de retourkosten?

  De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor rekening van de Klant. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor rekening van de Klant. De kosten worden geraamd op een maximum van ongeveer 6 EUR . Voor het retourneren van een pakje raden wij aan uw pakje af te geven in een postkantoor van BPost. Op hun website vindt u verdere informatie omtrent het verzenden van pakjes http://www.bpost.be/
Terug naar overzicht