1

Verzendingen & Retours

Verzendingen

1) Hoe lang duurt het vooraleer mijn bestelling toekomt?
Fashionteam streeft ernaar het bestelde artikel te leveren binnen de 5 werkdagen.Deze leveringstermijn is echter slechts indicatief. Een strikte leveringstermijn kan niet worden gegarandeerd. De maximum leveringstermijn bedraagt 30 dagen.

Artikelen besteld via deze webwinkel worden geleverd in België en Nederland. De levering gebeurt door bpost, DHL of dpd. Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan de woonplaats van de Klant geleverd binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling.

2) Hoeveel bedragen de verzendkosten?
De verzendkosten zijn gratis vanaf 50 euro.

Een vraag? Neem contact met ons. Wij helpen je graag verder. 


 

Retours

1) Kan ik mijn bestelling "gratis" retourneren? 
Het retourneren van de bestelling is op kosten van de klant. Indien het gaat over een omruiling naar een andere maat, gelieve contact op te nemen met de webshop. In dit geval sturen wij een retourlabel op (dit is niet geldig in de soldenperiode).

2) Binnen hoeveel weken moet ik mijn bestelling retourneren? 
De klant heeft het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 kalenderdagen na de dag waarop de klant of een door de klant aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. 

3) Naar welk adres moet ik mijn pakket/ bestelling retourneren? 
Retourdienst Fashion Team
Zeelaan 224, 8670 Koksijde 

Een vraag? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

Een vraag of opmerking?

Een vraag of opmerking?

Contacteer ons