1

Na 24 jaar weet ik het nu zeker … dit zijn de beste jeans

IMG_4600.jpg

We celebrate the best Jeans ever !

Hallo beste klanten,

Ik ben Mieke, styliste en verkoopster bij de RUFUS. Met meer dan 24 jaar ervaring kan ik met zekerheid zeggen welke jeansbroeken de beste zijn. Door de jaren heen heb ik ontelbare jeans van verschillende merken laten passen, ingespeld, geplooid en verkocht. Hierdoor heb ik een schat aan kennis opgebouwd die ik graag met u deel.

Tevredenheidscore van de klant achteraf

Bij het passen van jeans lijken veel modellen goed te zitten. Maar het is vooral belangrijk wat klanten ons achteraf vertellen, zoals of ze tevreden zijn of niet. Sommigen vinden de wassing mooi maar dragen de broek niet graag, anderen vinden de broek goed zitten maar vervelend dat die te snel uitrekt. Het liefst horen we natuurlijk dat klanten tevreden zijn met hun aankoop en de broek vaak dragen.

De jeans die u altijd zou willen dragen

Veel mensen hebben een kast vol jeansbroeken, maar uiteindelijk grijpen ze altijd naar dezelfde, juist omdat die altijd lekker zit en omdat die u er goed doet uitzien. Volgens mijn ervaring zijn dit altijd jeansbroeken van onze 2 Belgische topmerken: Atelier Noterman en Zilton. Die jeansbroeken halen de hoogste tevredenheidsscore.

Een klassevolle jeans zonder het milieu een hak te zetten 

Veel jeansmerken gebruiken nog steeds denimdoeken die gemaakt en gekleurd worden met schadelijke chemische stoffen. Om deze chemicaliën achteraf uit te spoelen, zijn enorme hoeveelheden water nodig. Dit is niet milieuvriendelijk en maakt de katoenvezels minder slijtvast. 

Gelukkig werken Atelier Noterman en Zilton alleen met denimdoeken die op een volledig milieuvriendelijke en duurzame manier zijn geproduceerd. Ondanks hogere productiekosten  besparen we enorm veel water en energie. Deze topjeans zijn dus niet alleen ecologisch verantwoord, maar ook duurzaam.

Tonen aan de grootmerken hoe het moet

Natuurlijk moet een jeans er mooi uitzien met de nodige details, zoals knopen, stiksels en kleurrijke labels. Maar laten we eerlijk zijn, voor veel klanten telt de prijs ook mee. Onze twee Belgische merken, Atelier Noterman en Zilton, zijn hierin echte voorlopers in efficiëntie. Door hun jarenlange expertise weten ze hoe ze een klassevolle jeans moeten maken die er goed blijft uitzien en die u altijd wilt dragen . De prijs/kwaliteit verhouding perfect in verhouding 

Daarmee mogen we toch eens feestelijk uitpakken

Overtuigd dat wij de “best jeans ever” in huis hebben leek het ons een goed idee om daarmee eens uit te pakken.  Noteer alvast van 15 tem 21 mei in uw agenda want dan zetten we onze 2 jeans - topmerken  Atelier Noterman en Zilton feestelijk in de kijker .

Tijdens die week kunt u shoppen in een denim-decor en genieten van een glaasje bubbels en heerlijke denimblauwe macarons. Bij aankoop van een jeans krijgt u een leuk gadget cadeau, zoals bijvoorbeeld een barbecueschort . Mis het niet !


Wij verloten 10 jeans van Atelier Noterman of Zilton

En dat is nog niet alles, want elke dag verloten we onder onze klanten (kasticketten) minstens één luxejeans 

Kom dus zeker eens langs en wie weet bent u één van de gelukkige winnaars.

                   Save the date and we hope to see you