1

Vanwege de recente stakingsactie bij BPost, kan de ophaling en bedeling van pakjes helaas wat langer onderweg zijn dan normaal. Via de Track & Trace en My bpost app informeert Bpost de bestemmeling over de eventuele impact

Trendy Damesmode: Ontdek dé Fall/ Wintercollectie 2023 op FashionTeam.be!

Damesmode-FashionTeam-NieuweCollectie-Winter2024-Wintercollectiemerkkledij-grotemerken-merkkledijwinter2024-High.png

Ontdek hier de nieuwste trends van onze merken voor de herfst- en winterperiode 2023-2024 en shop meteen je favoriete items!

Nieuwe collectie winter 2023-2024

Ben je benieuwd naar de nieuwste trends voor het komende herfst- en winterseizoen van 2023? Bij Fashion Team zijn we verheugd om je te verrassen met onze geweldige selectie voor dames die we met veel plezier en warmte hebben samengesteld.



De trendy winterkleuren van 2023: koningsblauw, paars en fluo geel-groen.

Het najaar staat bekend om zijn elegante kleuren, en dit jaar is geen uitzondering. De nieuwe collectie schittert met koningsblauw en andere blauwtinten, die perfect samengaan met paarse accenten.
Natuurlijke kleuren en aardetinten, zorgen voor een tijdloze charme, terwijl typische herfstkleuren zoals grijs, bruin, zwart, beige en wit een klassieke en verfijnde uitstraling bieden.
Maar we hebben ook een opvallende verrassing voor jullie in petto:fluo geel-groen! Deze gedurfde kleur zal zeker een statement maken en jouw wintergarderobe doen opvallen.

Wij zijn alvast fan van ons mooi kleurenpallet voor het nieuwe seizoen en zijn dolenthousiast met het aanbod van onze grote merken!

 

Knitwear, pufferjassen en patronen om van te houden

In de winter willen we ons warm en comfortabel voelen, en daarom zijn onze geliefde  knitwear-items weer helemaal terug!
Combineer ze met onze trendy pufferjassen en bodywarmers voor een stijlvolle en knusse look.

De eyecatchers van onze collectie zijn voorzien van verschillende patronen, zoals bloemen, leopard, stippen, en ruiten. 


Stijlvolle kleedjes en must-have rokken: een stralende look voor het nieuw seizoen

De herfst- en wintercollectie biedt een ruime keuze aan stijlvolle kleedjes in verschillende lengtes, die jong, fris, klassevol en oogverblindend zijn.
Van dagelijkse looks tot avondjurken, je vindt bij ons gegarandeerd wat je zoekt. En vergeet onze must-have rokken niet, die een absolutemust zijn voor elke trendy outfit!

 

Elegante blazers, klassieke broeken en prachtige mantelpakje

Voor een zakelijke en formele look hebben we een ruim aanbod aan geklede blazers en klassieke broeken in onze nieuwe collectie. Deze items vormen de perfecte match voor een verfijnde uitstraling.
En als je op zoek bent naar ultieme elegantie, kijk dan zeker eens naar onze geliefde mantelpakjes, die je met trots zult dragen.



Kwaliteitsmerken met natuurlijke materialen en verfijnde details

Bij Fashionteam.be staan we voor kwaliteit en stijl. Daarom bieden we een uitgebreid aanbod merken aan, zoals Rinascimento, Liviana Conti, Leo & Ugo, Patrizia Pepe, Twinset, Lois Jeans, Liu Jo, Pinko en Oscar The Collection. 
Deze merken gebruiken zachte en natuurlijke materialen in hun collecties en hier en daar vind je zelfs een leuk item afgewerkt met veren.


Laat je Inspireren door onze modeadviseurs voor de herfst/ winter van 2023

Kun je wat inspiratie gebruiken voor de herfst- en winterperiode?
Onze modeadviseurs hebben geweldige looks samengesteld die je kunt bekijken op onze website.

Laat je inspireren en creëer jouw unieke stijl. Wij garanderen je dat de collectie voor winter 2023-2024 verrassend mooi is en  iedere vrouw laat schitteren.

 

Krijg je het ook al warm? 

 

Shoppen maar, want het is de moeite!

 

Veel liefs

Fashion Team 


PS: volg ons zeker op instagram en facebook voor alle weetjes!