1

Vanwege de recente stakingsactie bij BPost, kan de ophaling en bedeling van pakjes helaas wat langer onderweg zijn dan normaal. Via de Track & Trace en My bpost app informeert Bpost de bestemmeling over de eventuele impact

Week van de Belgische mode bij Fashion Team Ladies!

fashionteam-weedvandebelgischemode-webshopmerkkledij-belgischemerkkledij-grotemerken-dameskleding-shoppenaanzee-OscarTheCollection2.png

Ontdek Belgische Pracht tijdens de Week van de Belgische Mode bij Fashion Team van 9 tem 15 oktober.

Belgische pracht bij Fashion Team.

De Week van de Belgische Mode is weer aangebroken, en wat is er nu beter dan onze Belgische mode-industrie te vieren? Bij Fashion Team nodigen we je graag uit om deze speciale gelegenheid met ons te vieren en te genieten van een scala aan Belgische mode-ervaringen.

Onze winkels zijn omgetoverd tot ware Belgische schatkamers met een indrukwekkende selectie van Belgische merken. Ontdek de nieuwste collecties van onze Belgische merken Oscar The Collection, Jeff, Doudoun, Due Amanti, Senso, Terre Bleue, Xandres, Annelien Coorevits, Gigue, CTWLK en Lalotti. Elk van deze merken brengt een uniek stukje Belgische creativiteit en vakmanschap naar de voorgrond.

Wanneer je onze etalages bekijkt, zul je merken dat ze trots Belgisch zijn aangekleed, waardoor je de modetraditie van ons land kunt ervaren. Dit is de perfecte gelegenheid om de veelzijdigheid en het talent van Belgische ontwerpers te bewonderen.

Als je weinig tijd hebt om langs te komen, bieden we je ook de mogelijkheid om 24/7 online te shoppen. Op die manier kun je in je eigen tempo genieten van de hoogwaardige kledingstukken en accessoires die onze merken te bieden hebben, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis. Ook de webshop werd in een Belgisch jasje aangekleed!

Bij Fashion Team staat kwaliteit voorop, en we zijn er trots op om deze prachtige Belgische merken te vertegenwoordigen.

De "Week van de Belgische Mode" is de perfecte gelegenheid om je trots op je thuisbasis te tonen en te genieten van de mode die ons land te bieden heeft. Dus kom langs in onze winkels of bekijk onze online selectie en ontdek de schatten van de Belgische mode bij Fashion Team.

Tot snel dames!

Liefs Fashion Team.