1

Vanwege de recente stakingsactie bij BPost, kan de ophaling en bedeling van pakjes helaas wat langer onderweg zijn dan normaal. Via de Track & Trace en My bpost app informeert Bpost de bestemmeling over de eventuele impact

Insight opleiding voor onze topcollega's!

InsightOpleiding4.png

Boeiende inhoud om collega's en klanten beter aan te voelen.

Insight opleiding

De schijnwerpers stonden op ons Fashion Team tijdens een bruisende Insight Opleiding, waar stijl en kennis hand in hand gingen. Hier alvast een kleine terugblik naar onze eerste boeiende opleidingsdag:

Stijlvol begin: ontbijt en verbinding

Een modebewust ontbijt markeerde het startsein voor een dag vol positieve energie en spontane gesprekken. Collega's deelden niet alleen ontbijt, maar ook leuke weetjes en ervaringen. Interactieve sessies maakten het leren dynamisch en direct toepasbaar.

Catwalk van interactie: open communicatie

Het Fashion Team benadrukte constante interactie. Open communicatie creëerde een omgeving waarin ideeën vrijelijk stroomden, en collega's elkaar beter begrepen. Marieke Decuypere kreeg ons team van het begin tem het einde volledig mee en zorgde voor een heel leuke dynamiek binnen onze eerste opleidingsgroep. Collega's ontdekten hun eigen kleur en ontdekten wie hetzelfde kleur draagt! 

Modieuze afsluiting: reflectie en lunch

De Insight opleiding werd stijlvol afgesloten met een reflectie op het geleerde en een gezellige lunch. Een moment om bij te praten over de opleiding en waar mode en kennis samensmolten.

De team building was niet alleen een opleiding maar ook een modieuze reis naar samenwerking en groei. Bij Fashion team houden we van continue verbetering!

De opleiding vond plaats in de prachtige showroom van Spot 40 te Nieuwpoort!