1

Vanwege de recente stakingsactie bij BPost, kan de ophaling en bedeling van pakjes helaas wat langer onderweg zijn dan normaal. Via de Track & Trace en My bpost app informeert Bpost de bestemmeling over de eventuele impact

Swingen in discostyle!

HoofdfotoNieuws-blogs1400x840px.png

Dansend naar het einde met een onvergetelijke fin de saison!

Fashion team collega's

Dit jaar sloten we het seizoen af op een bijzondere manier met ons Fin de Saison-feest in discostijl, en wat een avond was het! Een hartelijk welkom waarbij de waardering voor het harde werk van iedereen werd benadrukt. Het was een ontspannen sfeer waarin we samen konden genieten.

Na een heerlijke walking diner was het tijd om de dansvloer te betreden. De discostijl bracht niet alleen kleurrijke lichten en funky beats, maar ook een gevoel van samenzijn in de allerleukte outfits. Collega's in discostijl dansten zij aan zij, even weg van de professionele wereld, en genoten ten volle van het moment.

De drankjes vloeiden rijkelijk en er waren smakelijke lekkernijen om onze energie op peil te houden. Het was een traktatie voor de zintuigen en voegde een extra dimensie toe aan de feestvreugde.

Een hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld het Swingpaleis, een ludieke danscompetitie die teams tegen elkaar bracht. Het zorgde niet alleen voor hilariteit maar versterkte ook de teamgeest op een unieke manier.

Een speciale shout-out naar de organisatie die dit alles mogelijk maakte. Jullie toewijding heeft het feest tot een onvergetelijke ervaring gemaakt. En natuurlijk, een oprechte dank aan iedereen die aanwezig was en de avond vulde met positieve energie. Het was simpelweg top, en deze herinnering zal ons nog lang bijblijven!

Op naar nog meer succesvolle seizoenen en bruisende feesten in de toekomst met onze fantastische Fashion Team medewerkers!