1

Deze voorjaar/ zomertrends wil je nu in huis halen...

zomer2023-zomertrends-lente2023-zomercollectie-zomerkleding-dameskleding-nieuwecollectie-senso-fashion-fashionteam-belgischemode.png

Eindelijk weer bijna zomer, zon, lichte stoffen, felle kleuren,... We kunnen nauwelijks wachten op de lente. Ontdek de modetrends die ons opwachten in het nieuwe seizoen.

Ontdek de zomercollectie

Ontdek samen met ons de hoogtepunten op modegebied voor de LENTE & ZOMER2023

1. PRINTS kan je elke zomercollectie terugvinden, maar deze zomer zijn ze helemaal populair. Denk maar aan wilde patronen van strepen tot bloemen, casual prints, ruiten,.. op jurken, broeken, sjaals, jassen. Dit seizoen mag alles, ga dus volop voor het combineren van de verschillende prints. 

De vrolijkmaker van dit seizoen is: 2. PINK Deze kleur zal je deze lente & zomer meer dan ooit zien in de verschillende zomercollecties. Think pink is dus de boodschap. 

Deze zomer is het ook tijd voor een frisse impuls: 3. GROEN is het nieuwe kleur. Van fris weidegroen tot donkere olijftinten. De opvallende, coole & zomerse limoentinten zorgen direct voor een geluksgevoel. Perfect voor elk moment van de dag en elke gelegenheid. 

In het voorjaar is er één materiaal dat niet mag ontbreken: 4. LINNENDe schitterende natuurstof is zeer licht, werkt verkoelend op warmere dagen en is bijzonder robuust. Combinaties van linnen in een bijpassende set zijn bijzonder chic. 

5. BRODERIE & KANT gaan we ook veel zien terugkomen in de lentemode van 2023, kan als accentje maar ook in volledige kledingstukken. 

Zomer2023 draait vooral om 1 ding: kunnen dragen waarin je jezelf goed voelt. En dit met de materialen en pasvormen die heerlijk comfortabel zitten. 

Laat de lente & zomer maar komen, wij zijn er 100% klaar voor! 

Ontdek de prachtige zomercollecties in onze winkels of online op onze webshop www.fashionteam.be 

Een vraag over onze collectie? Stuur gerust een Whatsapp berichtje naar +32 (0) 474 84 34 82 
Wij helpen je met veel plezier verder!

Liefs, 
Fashion Team