1

Veelgestelde vragen over Retours

Wat zijn de retourvoorwaarden ?

De Klant heeft het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 kalenderdagen na de dag waarop de Klant of een door de Klant aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de Klant FASHION TEAM (webshop@fashionteam.be, 058/523500, Zeelaan 224, 8670 Koksijde) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van zijn beslissing de overeenkomst te herroepen. De Klant kan hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping. Om de herroepingstermijn na te leven moet de Klant zijn mededeling betreffende zijn uitoefening van het herroepingsrecht verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

De Klant moet de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 kalenderdagen na de dag waarop hij zijn beslissing om de overeenkomst te herroepen aan FASHIONTEAM heeft meegedeeld, terugzenden of overhandigen aan FASHION TEAM (Zeelaan 224, 8670 Koksijde) De Klant is op tijd als hij de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 kalenderdagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor rekening van de Klant (tenzij het om een omruiling van de maat gaat, dan kan u een verzendlabel verkrijgen nadat u ons gecontacteerd hebt).

Solden kunnen teruggestuurd worden tot 14 dagen na de aankoop.

 


Ontdek ook deze andere vragen binnen de categorie: Retours

FAQ-fashionteam-fashion-merkkleding-dameskleding-dameskledij-houseofbrands-twinset-pinko-jeff-marccain-koksijde-3.jpg

Vragen of hulp nodig?

Stuur ons een berichtje

Stuur ons gerust je vraag via mail naar webshop@fashionteam.be. Wij beantwoorden deze zo snel mogelijk.

Bel ons

U kan ons contacteren op 058 52 35 00 van maandag tot en met vrijdag tussen 9u -13u en 14u -17u.

Chat met ons

Wenst u één van onze medewerkers te spreken? Start een chat.